Lars Løkke Rasmussen blev Natteravn for en aften..

Lars Løkke Rasmussen blev Natteravn for en aften..

24-11-2014

Den 12. november fik Natteravnene i Hals-Aalborg besøg af tidligere statsminister og formand for partiet Venstre Lars Lykke Rasmussen. Lars havde selv ønsket at komme rundt på en tur med Natteravnene i Aalborgs gader, da han alligevel var på besøg i byen i andet ærinde. Turen startede ved Park Hotel og gik op ad Boulevarden, af Bispensgade mod Vesterbro og forsatte hen forbi Jomfru Anne Gade, for til sidst at slutte af på Park Hotel igen.


Lars Løkke Rasmussen som ´Natteravn i Aalborg" sammen med Ulla Manstrup & Ulla Steffensen

”Lars indgik på lige vilkår som os andre i jakke og med uddeling af bolcher og kondomer til de unge vi mødte, hvilket vi inden turen havde været spænd på om han ville” fortæller Ulla Manstrup som er bestyrelsesmedlem for Natteravnene i Hals-Aalborg og fortsætter ”Vi mødte ikke helt så mange unge som vi plejer, dels fordi det var en helt almindelig onsdag aften, men også fordi der var et større følge bag os af med kamera og lign, så de unge holdt sig lidt tilbage. 

Lars var meget imponeret af det frivillige arbejde samt hvor godt vi bliver modtaget af de unge, og spurgte meget ind til arbejdet på gaden. Det var en rigtig god oplevelse, som vi ikke glemmer lige med det samme” slutter Ulla.